Save

Save

Save

Save

Laatste nieuws

Bouwkennis_gyproc_270_287
Gyproc wint BouwKennis Marketing Jaarprijs

De felbegeerde nationale erkenning voor het meest inspirerende marketinginitiatief in de bouw-, vastgoed- en installatiesector gaat naar Saint-Gobain Gyproc met hun innovatieve concept HABITO®.

Ascom
Ascom kiest Alta

We starten onze samenwerking met de positioneringsvraagstukken van Ascom en haar divisies Care, Cure en Enterprise. Om te komen tot een helder merk in een competitieve markt.

GA_overzicht_480x340
GA voor de slimste weg!

Als onderdeel van de platform-campagne GA ontwikkelden we onder andere een animatie-film. Deze ging 17 april in première tijdens Building Holland.

projectmanager1_480x340
Stage lopen bij het leukste bureau?

Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? En wil je alles leren over het communicatievak? Lees dan snel verder!

486_340_1
Even bijtanken

Met trots kunnen we melden dat we AVIA Nederland aan ons portfolio mogen toevoegen. We zitten al vol in de strategische en conceptfase. Vanaf mei wordt het resultaat hiervan zichtbaar!

stucvakdag_stand_486x340
Stand StucVakdag voor Gyproc

We ontwikkelden de beursstand - het Gyrpoc StucLab - waarbij alle innovaties van Gyproc op het gebied van stucen centraal stonden …

486 x340 dr. Groen thumbs nieuws-05
GFT afval scheiden op doktersadvies!

Het beste recept voor het scheiden van GFT afval? Dat is dr. Groen. Een GFT goeroe die bewoners van Utrecht helpt met al hun vragen over afvalscheiden.

Gouden kalf_486_340
Geslaagde première-avond KORT!

Wij zijn fan van de korte films tijdens het NFF. Jaarlijks bezoeken wij de première-avond met enkele relaties. Een lange avond KORT! vol inspiratie...

vaillant_ecotecplus_03
Aan de slag voor Vaillant

Met trots kunnen we melden dat Vaillant voor Alta heeft gekozen! We zijn meteen vol vuur van start gegaan met de ontwikkeling van de eerste ...

nps_utrecht

NPS score

Met trots kunnen we melden dat we van onze klanten een NPS van 8,7 krijgen. Verder geven ze aan dat we betrokken zijn. Dat we naast ze staan ‘in de markt’, we zeer toegankelijk zijn en creatief oplossend. Antwoorden die ons uitdagen van de 8,7 een 9 te maken!

strategie_thumb 486 x 486

Strategie sprint

Samen snel strategische meters maken

Strategie Sprint

Lees meer
concept_thumb 486 x 486

Concept sprint

Een nieuw concept in conceptontwikkeling

Concept Sprint

Lees meer
design_thumb 486 x 486

Design Sprint

Je huisstijl of website in topvorm

Design Sprint

Lees meer
Markvanhouten
"Wat me aanspreekt in de samenwerking met elkaar is de hang naar effectiviteit en dat met de beste creatieve oplossing."

Mark van Houten, commercieel directeur Saint-Gobain Gyproc

managing_director_chih_sung_ma_DEFAULT_WIDTH
“Werken met Alta is meer dan samenwerken, het resultaat is dan ook boven verwachting! Yama werkt al meer dan 10 jaar samen met het Alta-team.”

Chih-Sung Ma, CEO Yama Products

Locatie

1