top of page

Werkwijze

Hoe we werken

Alta is geen bureau dat tegenover je gaat zitten, maar naast je gaat staan. We werken niet voor jou, maar met jou. We zijn betrokken, informeren wat er speelt en nodig is, denken mee en denken vooruit.

We werken niet voor je maar met je

Iedere creatieve oplossing is anders, maar ieder proces niet. Onze processen zijn geoptimaliseerd en gestandaardiseerd, zodat we snelle pragmatische oplossingen kunnen bieden. We werken met sprints. Iedere sprint heeft redelijke kaders en een strakke planning waardoor we voor jou optimaal flexibel zijn.

Duidelijke processen

"Als je van elkaar weet waar je goed in bent, kun je elkaar alleen maar beter maken."

Edy Palma

Lead Designer

Neem gerust

contact

met ons op

T. 030 231 23 56

  • LinkedIn

Kwaliteit is voor ons het synoniem voor klanttevredenheid. Als klant sta je met al je wensen  bij ons vanzelfsprekend centraal. Om de daad bij het woord te voegen, hebben we ervoor gekozen om ons kwaliteitssysteem te laten certificeren volgens de ISO 9001 normering.

ISO9001 gecertificeerd

100% transparant

We werken tijdens de concept- en uitwerkfasen volgens een open keuken principe. Dat betekent volledige transparantie in alles wat we doen en leidt tot een open samenwerking met open communicatie. Met kijkjes-in-de-keuken, co-creatie sessies, sprints en muursessies. Zo blijft de energie stromen en houden we de vinger aan de pols.

Wij geloven in onze klanten en de opdracht die ze hebben. Met hen hebben we een open samenwerking met open communicatie. Zo blijft iedereen betrokken, is het effectief en leidt het tot het beste werk.

Klanten waar we
trots op zijn

klanten

De Alta Conceptsprint.

Snel creatieve meters maken.

Heb je een communicatieconcept nodig bijvoorbeeld om mensen te werven, een actie te voeren of een product of dienst te introduceren? Dan is onze Concept Sprint iets voor jou. Samen met jou als opdrachtgever doorlopen we de conceptontwikkeling. Strak ingericht en georganiseerd om zo efficiënt en effectief mogelijk het hele traject te doorlopen met een uniek concept als resultaat.

bottom of page