top of page

Over ons

Ideeën die ertoe doen

We hebben hart voor ons vak en voor de wereld om ons heen. We ontwikkelen veel concepten met maatschappelijke impact. Dat is geen keuze geweest maar een gevolg van doen waar je hart ligt. In de afgelopen 10 jaar hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van maatschappelijk relevante communicatie zoals - duurzame inzetbaarheid van arbeid, duurzaamheidstransities en gedragsveranderende campagnes.

Samenwerking voor de samenleving

Creativiteit werkt volgens ons het beste als het pragmatisch is; als het vanuit strategie aanzet tot actie. Als het leidt tot bewustwording en aanzet tot gedragsverandering. Kies je voor Alta, dan kies je voor een team dat pragmatisch intelligent is en jou een effectieve campagne presenteert die ertoe doet. Werk met maatschappelijke impact.

Pragmatische creativiteit

Een vast kernteam

met brede flexibele

groep aan

specialisten

Alta heeft een vast team van brede generalisten die werken met een flexibele schil van specialisten waar we al jaren mee optrekken. Bijvoorbeeld voor fotografie, tekstschrijven, infographics, animaties, filmproducties, drukwerk, etc. Afhankelijk van de vraag zetten we de kennis, kunde en mentaliteit in die jouw merk op dit moment nodig heeft.

 • LinkedIn

Ja ja dit is 'm, in echt is hij nog vrolijker dan dat ie al op deze foto te zien is. Grote passie voor planten, strategie en vooral mensen..

Willem Jan Hop

 • LinkedIn

Deze door de wol geverfde blondine is de definitie van planning en beheersbaarheid. Geen deadline is te scherp of ze haalt ze. Als warm mensen-mens is ze het vertrouwde aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en uiteraard collega’s. Het kloppend hart van het bureau.

Astrid Vreeker

 • LinkedIn

Kan je iemand dagelijks positief beïnvloeden? Ja, dat kan. Naast dagen en jaren lange bureau ervaring kan zij ook klanten met een prettig gevoel, met goed werk onder de arm naar huis laten gaan. 

Marlinka Rinsma

 • LinkedIn

Kan pas rusten als alle puntjes op de i staan, vermoeiend goed in alles goed doen. Kan gelukkig 1 ding niet goed, en dat is stilstaan. En het schijnt dat ze een kat heeft.

Megan Broeder

Neem gerust

contact

met ons op

T. 030 231 23 56

 • LinkedIn

In 2021 bestond Alta 100 jaar. Hiermee zijn we het eerste onafhankelijke bureau in Nederland die deze ivoren status bereikt. Inmiddels zijn we alweer aan de volgende eeuw begonnen.

Wij geloven in onze klanten en de opdracht die ze hebben. Met hen hebben we een open samenwerking met open communicatie. Zo blijft iedereen betrokken, is het effectief en leidt het tot het beste werk.

Klanten waar we
trots op zijn

klanten

Young gun Gerritsen, na enkele maanden kwamen we erachter dat deze dame naast haar dagelijkse skillset ook een ontzettende online nerd is. Dat mag, dit wordt namelijk enorm gewaardeerd.

Inge Gerritsen

 • LinkedIn

Meer dan 20 jaar ervaring in grafisch ontwerp. Heeft bij grote en kleine bedrijven gewerkt. Hij is gedreven, overdreven snel, is dol op zijn lunch en is ontzettend... geestig?

Edy Palma

 • LinkedIn

Braincracker van beroep, kan briefings concretiseren en realiseren tot iets waardevols. Kan meedogenloos goed schrijven en is je altijd 2 stappen voor. Dat is soms niet leuk.

René van der Hoofd

 • LinkedIn

Hybride creatief, Geef 'm een hamer en wat spijkers en je krijgt een prachtige tekening. Geef 'm een stift en je krijgt een standbeeld. Bizar hoe hij soms van niks iets kan maken. En van iets wat bijzonders. Bijzonder jongen.

Ap Mollinga

 • LinkedIn

D(TP)UO

Altijd paraat en accuraat staan deze twee ervaren dtp’ers voor ons klaar.

Dit onder één dak wonend stel werkpaarden genaamd Leo en Alette helpen ons al jaren

met verzorgd dtp-werk met hier en daar hun eigen creatieve inslag.

Alette en Leo

 • LinkedIn Social Icon
 • LinkedIn

Naast slapen en wandelen is Puma de stille kracht achter al deze mensen. This iron lady geeft ons elke keer weer een smile wanneer ze gulzig haar koekjes opeet en onnozel aankijkt.

Geef mij zo'n leven. 

Puma

 • LinkedIn

Van ondoordringbare gemene materie, luchtige en duidelijke teksten uit de mouw schudden. Van headings tot payoffs, deze man schrijft in zijn slaap. Een gentle gigant met no nonsens. Beter heb je ze niet.

Marcel Jiskoot

 • LinkedIn

Van tegels tot aan maatschappelijke problemen, de oplossing wordt  gekraakt met een kraakhelder idee door ons creatief hybride Mens, Arjan Mens.

Een strenge humorist die ons

gelukkig vaak creatief ondersteunt.

Arjan Mens

 • LinkedIn

Deze doorgewinterde art director weet klanten te raken met de juiste beelden en effectieve presentaties. Daarnaast weet hij ons natuurlijk ook te raken met zijn fijne teamwork skills en hebben we hem het liefste iedere dag bij ons op kantoor. 

 Boudewijn Pompe

 • LinkedIn

Van het opmaken van folders en advertenties, tot aan het drukgereed maken van posters en magazines. Met 30 jaar DPT ervaring kan Peter het allemaal. Gelukkig staat Peter voor dag en dauw voor Alta klaar. 

Peter Koomen

 • LinkedIn

De Alta Conceptsprint.

Snel creatieve meters maken.

Heb je een communicatieconcept nodig bijvoorbeeld om mensen te werven, een actie te voeren of een product of dienst te introduceren? Dan is onze Concept Sprint iets voor jou. Samen met jou als opdrachtgever doorlopen we de conceptontwikkeling. Strak ingericht en georganiseerd om zo efficiënt en effectief mogelijk het hele traject te doorlopen met een uniek concept als resultaat.

bottom of page