top of page

Een goed voorbeeld doet goed volgen

Neem gerust

contact

met ons op

T. 030 231 23 56

  • LinkedIn

Movitas

The bus the world is waiting for...

Oplossing

De opdracht is nog in ontwikkeling, maar de eerste stappen zijn gezet met een eigen stijl en introductie van het concept. The bus the world is waiting for. De bus arriveert als oplossing voor tal van uitdagingen voor de toekomst op het gebied van stedelijke mobiliteit. 

De aanleiding: de eerste zero emission stadsbus

Alta is door Tribus benaderd voor een te gek en uniek project. Het bepalen van de positionering van de Movitas. In Utrecht bouwt een klein team samen met TU Delft aan een city bus voor de toekomst. Dit initiatief ondersteunen we natuurlijk maar al te graag met communicatie. 

De opdracht: bepaal de positionering van de Movitas

De Movitas is het antwoord op een breed pallet aan uitdagingen waar de wereld van mobiliteit anno 2022 mee te maken heeft. Klimaatverandering, urbanisatie, vergrijzing, technologische ontwikkeling, de wereld veranderd steeds sneller. Duurzame oplossingen voor de toekomst vragen om baanbrekende innovatie. De Movitas is zo'n innovatie. Het eerste ZE midi stadsbus. Het soort vervoersoplossing waar de wereld op wacht. "The bus the world is waiting for."

De Alta Conceptsprint.

Snel creatieve meters maken.

Heb je een communicatieconcept nodig bijvoorbeeld om mensen te werven, een actie te voeren of een product of dienst te introduceren? Dan is onze Concept Sprint iets voor jou. Samen met jou als opdrachtgever doorlopen we de conceptontwikkeling. Strak ingericht en georganiseerd om zo efficiënt en effectief mogelijk het hele traject te doorlopen met een uniek concept als resultaat.

bottom of page