top of page

Yama

'Silent partner in famous food'

"Samen creatiever zijn, groeien en dichterbij de klanten staan."

Neem gerust

contact

met ons op

T. 030 231 23 56

  • LinkedIn

De aanleiding: ABC-programma

Yama is als familiebedrijf al ruim 50 jaar onmisbare 'silent partner in famous food' en meer dan 15 jaar klant van Alta. Yama introduceerde een nieuwe merkstrategie en bijpassende organisatiestructuur die klanten dichterbij bracht. De familie Ma wilde medewerkers in het bedrijf laten werken met elkaar en klanten vanuit 'het vernieuwde merk'. De ABC methode van Alta sluit perfect aan bij deze vraag. 

De opdracht: een op maat gemaakt programma voor Yama

Ontwikkel en faciliteer een op maat gemaakt programma dat verbindt vanuit de nieuwe Yama strategie, medewerkers laat samenwerken vanuit de kernwaarden en de klanten centraal stelt. Samen creatiever zijn, groeien en dichterbij de klanten staan.

De oplossing: het ABC-programma voor Yama

Allignment fase: Alta faciliteerde meerdere waarden-, team- en klantsessies waarin we kernwaarden vertaalden naar werkwoorden, Belbin teamrollen gebruikten, neuzen dezelfde kant op kregen, vertrouwen bouwden in de nieuwe strategie en structuur en medewerkerstrots opbouwden.

 

Branding: Alta trainde een nieuwe, agile manier van doelgericht samenwerken vanuit de  merkwaarden en de nieuwe organisatie structuur. We werkten samen aan een nieuwe Yama site. 

 

Communicatie: samen bouwden en lanceerden Alta en het Yama team de nieuwe website en communicatie richting klanten. Welcome to the world of Yama. Your silent partner in famous food. 

De Alta Conceptsprint.

Snel creatieve meters maken.

Heb je een communicatieconcept nodig bijvoorbeeld om mensen te werven, een actie te voeren of een product of dienst te introduceren? Dan is onze Concept Sprint iets voor jou. Samen met jou als opdrachtgever doorlopen we de conceptontwikkeling. Strak ingericht en georganiseerd om zo efficiënt en effectief mogelijk het hele traject te doorlopen met een uniek concept als resultaat.

bottom of page