Terug
Overzicht

Nieuws

nrk_tasjes_428_299
nrk_groente_428_299_1

BREDE BLIK OP PLASTIC

PlasticsEurope Nederland, Federatie NRK, NRK Recycling en NRK Verpakkingen willen structureler over plastic en kunststof communiceren om zo consumenten, politici en beleidsmakers met een bredere blik naar plastic te laten kijken. Deze belangenorganisaties zochten een bureau dat hen strategisch ondersteunt met het opzetten van een communicatieprogramma gericht op verschillende doelgroepen en stakeholders en het ontwikkelen van een logo/merk.

Wij hebben veel ervaring met 'plastic'. Sinds 2012 ontwikkelden wij alle massamediale campagnes voor Kunststof Hergebruik met de Plastic Hero; het oranje figuurtje dat mensen vertelt dat het scheiden van plastic afval de normaalste zaak van de wereld is. Ook werken wij aan campagnes over milieu en het scheiden van afval voor de gemeente Utrecht.

Onze kennis van en affiniteit met dit onderwerp, samen met onze werkwijze en gedegen plan van aanpak heeft ervoor gezorgd dat PlasticsEurope Nederland en NRK Verpakkingen voor ons hebben gekozen! Met veel enthousiasme zijn we inmiddels het traject gestart; een strategische (muur)sessie met betrokken om de eerste conceptuele richtingen te toetsen en gezamenlijk aan te scherpen.

Meer weten over dit artikel? rosannedaalmeijer@alta.nl