Terug naar overzicht

Yama.nl

Portal - website
header-yama

Het menu voor

een smakelijke website

Opdracht Ontwikkel een nieuwe website voor Yama waarbij de verschillende businessunits - met hun specifieke doelgroepen en wensen – een eigen signatuur krijgen.

Oplossing De oosterse keuken heeft iets magisch en kenmerkt zich door eeuwenlange tradities, unieke recepturen en een vijfde smaak: umami. Yama wilde een vleugje van die magie in haar nieuwe website. Zo vroegen ze onder meer om een ‘spannende’ landingspagina waar bezoekers trek van krijgen en waar alle doelgroepen van Yama Products, Yama Foodservice en Yama Retail zich in herkenden.

De landingspagina werd een stijlvolle portal met diverse korte moodfilmpjes. De portal stuurt bezoekers naar de drie websites waar passie, traditie en pure Japanse beleving de belangrijkste smaakmakers zijn. Deze oosterse digitale reis hebben we samen afgelegd. Met acht mensen vanuit de verschillende businessunits van Yama hadden we wekelijks een scrummeeting. Niet als sumoworstelaars maar als gedreven team dat samen de ring in stapt om een mooi resultaat neer te zetten. Of dat gelukt is? Kijk maar eens op yama.nl. Maar pas op: je krijgt er trek van.

2-yama
3-yama
4-yama
5-yama

Geïnteresseerd in dit werk? doriennieuwkamer@alta.nl