Terug naar overzicht

Strategie sprint

Tijdsduur: 5 werkdagen
Prijs: € 6.500,-
strategie_header 2880 x 640

Samen snel

strategische meters maken

Verandert je markt? Vallen je verkopen onverwacht tegen? Verliest je propositie z'n kracht? Is je aantrekkingskracht op nieuwe medewerkers teleurstellend? Dan is de Strategie Sprint iets voor jou. Samen formuleren we het doel wat we moeten bereiken, maken scherpe keuzes en maken we concrete stappen om de concurrentie voor te blijven.

Met de Strategie Sprint werk je aan de conditie van je bedrijf
Soms moet je snel strategische meters maken en heb je pragmatisch creatieve hulp nodig. In de loop der jaren hebben wij strategie ontwikkeling geoptimaliseerd tot een doelgericht proces met scherpe vaste prijzen. Kern van het proces is een team van ‘smart creatives’ waarmee er snel praktische en relevante oplossingen op tafel komen die bijdragen aan het succes van je onderneming.

Teamwork van start tot finish
Bij een sprint is de start van groot belang. We vormen met jou het team en vertrekken nadat we de opdracht helder in kaart hebben gebracht.

We voeren deskresearch en een benchmark uit, brainstormen samen, hanteren strategische modellen en richten ons op de totstandkoming van een weldoordacht plan. Als klant deel je meer dan alleen het uiteindelijke presentatiemoment. In de Strategie Sprint ben je deelgenoot van het hele proces.

In vijf dagen naar een sterk strategisch plan
Elke Strategie Sprint kent dezelfde aanpak en indeling. Daarbinnen is flexibiliteit en creativiteit ingebouwd. We zijn duidelijk en transparant over wat je krijgt en wat het kost en scheppen zo strakke kaders waarbinnen we goed, plezierig en efficiënt met elkaar kunnen werken. We hebben het proces slim ingedeeld en geoptimaliseerd en als we ons samen aan de afspraken houden, ligt er na vijf dagen een afgerond plan op tafel. Met heldere stappen en concrete acties. Direct uitvoerbaar.

Ben je enthousiast of wil je graag meer weten? Bel of mail dan met Willem Jan Hop willemjanhop@alta.nl!

strategie_schema
strategie_visual
strategie_quote

Neem voor meer informatie contact op: willemjanhop@alta.nl