Terug naar overzicht

GA

Platform verduurzaming woningen
1-ga-header-100

De slimste weg

van G naar A

Opdracht In Nederland hebben we afgesproken om voor 2050 de CO2 uitstoot van onze woningen tot 0 te reduceren. Maar het feit dat ons woningaanbod nog voor 75% uit energielabel C of lager bestaat, maakt het een grote uitdaging. Onze klant Gyproc pakte de (bouw)handschoen op en ontwikkelde een nieuw initiatief waarin verschillende bouwpartners zich hebben verenigd. Het bestaat uit een integrale aanpak waarbij slim wordt samengewerkt om de duurzaamheidsdoelstellingen te kunnen halen. Een goed idee, maar hoe zet je dit communicatief nu goed in de markt? Het antwoord? GA naar Alta.

Oplossing Waar ondernemers een droom of een doel voor ogen hebben, helpt Alta graag om ze te realiseren. Om zoveel mogelijk woningen van energielabel G naar A te krijgen, ontwikkelden we samen met Gyroc een platform voor de duurzame renovatie van woningen en noemden het GA: de slimste weg van G naar A. Als onderdeel van de platform-campagne GA ontwikkelden we onder meer een animatiefilm die op 17 april jl. in première ging tijdens Building Holland. 

Met de uitnodigende oproep ‘Ga je mee?’ hebben zich inmiddels een breed palet aan partners zich aangemeld voor dit mooie initiatief. Samen maken we onze doelstellingen haalbaar.

5-ga-veld3-lang-100
3-GA-devices-lang kopie 4-100
4-GA-web-lang kopie 2-100
4-ga_veld1 kopie 2-100
5-ga-veld2 kopie-100
5-ga-veld2 kopie 3-100
4-ga-veld1 kopie-100

Voor meer informatie kun je contact opnemen met 

WILLEMJANHOP@ALTA.NL