Terug naar overzicht

Design Sprint

Tijdsduur: 6 werkdagen
Prijs: € 6.000,-
design_header_2880x640

Je huisstijl of website

in topvorm

Voelt je huisstijl niet (meer) als thuis? Is het uiterlijk van je website aan vervanging toe? Wil je meer uit je website halen of een frisse kijk op de look & feel van je bedrijf? Een nieuw logo? Of heb je samen met ons de Concept Sprint afgerond? Dan nodigen we je graag uit voor de Design Sprint. We gaan dan voor je aan de slag om je uitstraling in topvorm te brengen.   

In de Design Sprint geef je vorm aan het proces
Bij een Sprint staan we allemaal met hetzelfde doel aan de start: een prachtige nieuwe huisstijl, campagne uitstraling of website. Samen met jou vormen we een team en we vertrekken als we je wensen en verwachtingen goed in kaart hebben gebracht. Deze gaan we vertalen in een aantal designstudies waaruit we er samen één gaan kiezen en verder uitwerken. 

In de Design Sprint ben je deelgenoot van het hele proces. Je bent bij de start én tijdens het proces aanwezig en kunt op de juiste momenten beslissen en bijsturen. Zo krijg jeachteraf geen verrassingen, maar alleen een goed design gepresenteerd.

In zes dagen van vraag naar vorm
Elke Design Sprint kent dezelfde aanpak en indeling. Door de flexibele opzet kunnen sommige onderdelen korter of langer duren om alle agenda’s goed op elkaar te laten aansluiten. We hebben het proces slim ingedeeld en geoptimaliseerd en als we ons aan de afspraken houden, ligt er na zes dagen een prachtig design op tafel.

Wil je meteen starten? Bel of mail voor meer informatie Willem Jan Hop willemjanhop@alta.nl!

design_schema
design_visual
design_quote

Neem voor meer informatie contact op met:

WILLEMJANHOP@ALTA.NL