Terug naar overzicht

Concept sprint

Tijdsduur: 7 werkdagen
Prijs: € 12.500,-
Concept_header_2880x641

Een nieuw concept

in conceptontwikkeling

Heb je op korte termijn een communicatieconcept nodig? Bijvoorbeeld om mensen te werven, een actie te voeren, een product te introduceren of de concurrent een stapje voor te zijn? Een concept of campagne die bijdraagt aan je positionering, je verkopen doet stijgen en (meer) klanten aan je bindt? Dan is onze Concept Sprint iets voor jou!

Een unieke aanpak met snel resultaat
Een concept is altijd uniek, maar komt steeds op dezelfde manier tot stand. Daar is niets origineels aan. Maar wat als we het proces van conceptontwikkeling samen met jou als opdrachtgever in zeven werkdagen ontwikkelen? Strak ingericht en georganiseerd om zo efficiënt en effectief het hele traject te doorlopen. Dan heb je ineens een uniek concept te pakken.

In de Concept Sprint ben je deelgenoot van het hele proces
Net als bij een echte sprint is de start van groot belang. Samen met jou vertrekken we nadat we de kernboodschap in kaart hebben gebracht. Deze gaan we vertalen in een aantal strategisch creatieve haakjes waaruit we er samen één gaan kiezen en uitwerken in een concept.

Als klant deel je meer dan alleen het uiteindelijke presentatiemoment. In de Concept Sprint ben je deelgenoot van het hele proces. Je kent de stappen, bent bij de start én tijdens het proces aanwezig en kunt op de juiste momenten beslissen en bijsturen. Zo weet je wat je krijgt.

Van start tot finish in zeven dagen
Elke Concept Sprint kent dezelfde aanpak en indeling. Wel hebben we enige flexibiliteit ingebouwd om sommige onderdelen korter of langer te laten duren en om alle agenda’s goed op elkaar te laten aansluiten. We hebben het proces slim ingedeeld en geoptimaliseerd en als we ons samen aan de afspraken houden, ligt er na zeven dagen een mooie oplossing op tafel.

Wij staan voor je klaar! Bel of mail voor meer informatie met Willem Jan Hop: 

WILLEMJANHOP@ALTA.NL

concept_schema
concept_visual
concept_quote

Neem voor meer informatie contact op: 

WILLEMJANHOP@ALTA.NL