top of page

Design Sprint

'Een vast kernteam met brede flexibele groep aan specialisten'

  • LinkedIn

Edy Palma

Lead Designer

Neem gerust

contact

met ons op

T. 030 231 23 56

  • LinkedIn

Design sprint Alta

Design Sprint: Bij een Sprint staan we allemaal met hetzelfde doel aan de start: een prachtige nieuwe huisstijl, campagne uitstraling of website. Samen met jou vormen we een team en we vertrekken als we je wensen en verwachtingen goed in kaart hebben gebracht. Deze gaan we vertalen in een aantal designstudies waaruit we er samen één gaan kiezen en verder uitwerken. 

 

In de Design Sprint ben je deelgenoot van het hele proces. Je bent bij de start én tijdens het proces aanwezig en kunt op de juiste momenten beslissen en bijsturen. Zo krijg je achteraf geen verrassingen, maar alleen een goed design gepresenteerd.

Stappen

Briefing

Bij aanvang van de opdracht verkennen we samen met jou de briefing. 

stap 1

Debriefing

We stellen een debrief op waarin we wat nodig is aan briefingsgesprekken, research, advisering en strategisch inzicht samenbrengen. Met een scherpe briefing, opgesteld in co-creatie gaan we aan de slag. 

Stap 2

Kijkje-in-de-keuken

Tijdens het kijkje-in-de-keuken geven we een eerste presentatie van de vormstudie. Jullie geven reactie op de voorgestelde designs. De gekozen richting werken we verder uit en vertalen we door in de middelenmix. 

Stap 3

Presentatie van het design

Nadat we het gekozen design verder hebben uitgewerkt, presenteren we het design. Na de presentatie zetten we de laatste puntjes op de i en kan het design worden opgeleverd. 

Stap 4

Oplevering: een goed design, gecreëerd in co-creatie

bottom of page